Nincs megjeleníthető tartalom

Plánki Krisztina - alapozó terápia Székesfehérvár

Plánki Krisztina

Pedagógus, alapozó terápiás fejlesztő

Több mint 20 éve végeztem pedagógusként,majd alapozó terápiás fejlesztőként, később pedig a Szegedi Egészségtudományi Egyetemen szereztem gyermekvédelmi, szociális diplomát. 3 iskolás korú gyermekem van.

Mindig nagy szeretettel és figyelemmel fordultam a különböző problémával küzdő gyermekekhez, az ő megsegítésük kihívást jelent számomra. A velük való hatékonyabb foglalkozás érdekében  kezdtem el alapozó terápiával dolgozni. A foglalkozásokon 5-12 éves diszlexiás, diszgráfiás, diszkalkuliás, figyelemzavaros, autista gyermekeknek mellett fejletlenebb idegrendszerű ovisok és kisiskolások vesznek részt, de azoknak is hasznos, akiknek nincs diagnosztizált problémájuk, csak elakadnak  egyszerű, hétköznapi tevékenységekben.  A foglalkozásokon igyekszem nagy hangsúlyt fordítani a jó kedvre,a  játékra, a kemény munka mellett. Bár kiscsoportos fejlesztésről van szó, de fontosnak tartom a személyre szabott feladatokat.

Nagy örömmel látom a gyermekek fejlődését, a szülőkkel együttműködve küzdök a pozitív változásokért! Hiszem, hogy minden gyermek egy különleges csillag, de ha csiszolunk rajtuk, még fényesebben ragyoghatnak! Az alapozó terápia Székesfehérváron már a Zöld Alma Központban is elérhető. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal.