Nincs megjeleníthető tartalom

Ligetvári Csilla | Gyógypedagógus, logopédus Székesfehérvár | zoldalmakozpont.hu

Tuba-Ligetvári Csilla

Gyógypedagógus, logopédus 

 

2015-ben végeztem a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Karán, gyógypedagógus-logopédusként. Ezután három évig a Komárom-Esztergom Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Oroszlányi Tagintézményében dolgoztam. Közben elvégeztem a következő tanfolyamokat: SZÓL-e? szűrőeljárás az óvodáskori logopédiai ellátáshoz, GMP beszédpercepciós diagnosztika, és nyelvlökéses nyelés terápiája.

2016-2018-ig elvégeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán a gyógypedagógiai terápia mesterképzést. 2017 szeptemberében minősítettek, gyakornokból, pedagógus 1 fokozatba léptem.

2018. augusztustól a Fejér Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Móri Tagintézményében dolgozom. Szeptember óta pedig szintén az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Karán végzem a szakvizsgát. Ebben az évben lettem továbbá logopédus Székesfehérváron a Zöld Alma Fejlesztő Központban is.

Fontos, hogy a gyermekek jókedvűen, szívesen járjanak logopédiára, hiszen enélkül sokkal nehezebb a motivációjukat felkelteni, és látványos fejlődést elérni. Elengedhetetlennek tartom munkám során a szülőkkel való szoros kapcsolattartást, és konzultációt, a gyermekek megfelelő fejlődése érdekében.