Nincs megjeleníthető tartalom

Fülöpné Süli Olga | TSMT torna Székesfehérvár | zoldalmakkozpont.hu

Fülöpné Süli Olga

Fülöpné Süli Olga

 

Pedagógus, gyógypedagógus, TSMT terapeuta

A pedagógia iránti érdeklődésem és a gyermekekhez való odafigyelésem, szeretetem, tiszteletem sajátjaim megszületése után tudatosodott bennem. Felnőtt fejjel választottam hivatásom.

Pedagógusként 15 éve foglalkozom gyerekekkel. Folyamatosan keresem a lehetőséget, hogy mit tehetek értük, velük. A munkám rávilágított arra, mennyire fontos a gyermekek sokoldalú, harmonikus fejlődése, egyéni fejlettsége és az igényeikhez, érési tempójukhoz igazodó, differenciált személyiségfejlesztés. Ezért éreztem a gyógypedagógiai ismeretek elsajátításának fontosságát.

Az így megszerzett tudással pedagógiai munkám mellett, gyógypedagógiai megsegítést is vállaltam, mint utazó gyógypedagógus.

A tervezett szenzomotoros csoportos és egyéni tréning (TSMT) módszerének megtanulásával azoknak a gyermekeknek tudok segítséget nyújtani, akik megkésett mozgás- vagy beszédfejlődésűek, nehezen tudnak figyelni, ügyetlenek, hiperaktívak, viselkedési vagy beilleszkedési problémáik vannak, autisták. Mindemellett ezzel az eljárásmóddal nemcsak iskolaéretleneket és az iskolai nehézségekkel küzdőket támogatom, de az iskola előtt állókat is, megalapozva a sikeres iskolakezdést. Több csoporttal dolgozom, csoporton belül is figyelek az egyéni feladatvégzésre, a pontos kivitelezésre.

Fontosnak tartom, hogy a gyermekkel kapcsolatban a szülőket tájékoztassam, kérdéseikre választ adjak és a családdal jó kapcsolatot ápoljak, hiszen a bizalom és a segítőkészség munkám fontos alap köve.

 

A TSMT - tervezett szenzomotoros csoportos és egyéni tréning módszerének megtanulásával azoknak a gyermekeknek tudok segítséget nyújtani, akik megkésett mozgás- vagy beszédfejlődésűek, nehezen tudnak figyelni, ügyetlenek, hiperaktívak, viselkedési vagy beilleszkedési problémáik vannak, autisták. Mindemellett ezzel az eljárásmóddal nemcsak iskolaéretleneket és az iskolai nehézségekkel küzdőket támogatom, de az iskola előtt állókat is, megalapozva a sikeres iskolakezdést. Több csoporttal dolgozom, csoporton belül is figyelek az egyéni feladatvégzésre, a pontos kivitelezésre. A mozgásfelmérés és TSMT torna Székesfehérváron a Zöld Alma Fejlesztő Központban elérhető. Keressen bizalommal.