Nincs megjeleníthető tartalom

SZÜLŐTRÉNING sorozatunk

Kedves Szülők! Örömmel értesítjük Önöket, hogy SZÜLŐTRÉNING sorozatunkat azon gyermekek családtagjai számára, akik a társas készségek, a kommunikáció, a figyelem, az önállóvá válás vagy a gondolkodás fejlődésének nehézségeivel élnek.

A képzést a Zöld Alma Központban járt családoknak, illetve szakembereknek szervezzük azért, hogy hatékonyabban tudják segíteni a beszéd, a kommunikáció, az együttműködési vagy tanulási nehézségekkelélő gyermekeiket, pácienseiket. Célszerű, hogy a családokból többen is eljöjjenek, mert a hallottakat könnyebben tudják a napi gyakorlatba bevezetni. Javíthatja a fejlesztés hatékonyságát, ha el tudják hívni a gyermekükkel foglalkozó szakemberek valamelyikét. Ugyanakkor más, családtagként nem érintett érdeklődők számára e program zárt. Számukra  a későbbiekben ismeretterjesztő délutánokat tervezünk.

Az első alkalommal  röviden összefoglaljuk az összes további tréning tartalmát. Ez alapján dönthet majd arról, hogy mely témakörök tartanak leginkább számot az érdeklődésére. Az előadások utánösszegyűjtjük a hallgatók kérdéseit, melyekre az azt követő alkalmakkor igyekszünk válaszolni.

A sorozat témáit és a további időpontjait megtalálja a  lenti táblázatban.