Nincs megjeleníthető tartalom

Megnyitottunk!

 Zöld Alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ

 

 2018 októberében Székesfehérváron, a VIDEOTON Oktatási Központ közelében, a Katona József utca 26. szám alatt, a Mentaház Magánorvosi Központ közreműködésével megnyitotta kapuit a Zöld alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ. Intézményünkben a csecsemőkortól felnőtt korig várjuk a gyermekeket és fiatalokat komplex képességfejlesztésre egyéni, vagy csoportos foglalkozások keretében.  Központunk széleskörű szolgáltatás palettáját az teszi egyedülállóvá, hogy a Mentaház Magánorvosi Központ és a Mentaház Plusz Terápia Központ több, mint 40 kórházi háttérrel rendelkező, szakmájukon belül elismert orvosa és egészségügyi szakembere biztosítja az intézményi és szakértői hátteret a foglalkozásokon résztvevő gyermekek számára. Ez biztosítja a szülők számára a rendkívül magas szintű komplex vizsgálatok és az egyénre szabott fejlesztések lehetőségét, így egy helyen gyűjthetik be a szükséges gyakorlati tudást gyermekük egészséges fejlődése érdekében.

Zöld Alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ

2018 októberében Székesfehérváron, a VIDEOTON Oktatási Központ közelében, a Nagy László utca 1. szám alatt, a Mentaház Magánorvosi Központ közreműködésével megnyitotta kapuit a Zöld alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ. Intézményünkben a csecsemőkortó felnőttkorig  várjuk a gyermekeket és fiatalokat komplex képességfejlesztésre egyéni, vagy csoportos foglalkozások keretében. 

Központunk széleskörű szolgáltatás palettáját az teszi egyedülállóvá, hogy a Mentaház Magánorvosi Központ és a Mentaház Plusz Terápia Központ több, mint 40 kórházi háttérrel rendelkező, szakmájukon belül elismert orvosa és egészségügyi szakembere biztosítja az intézményi és szakértői hátteret a foglalkozásokon résztvevő gyermekek számára. Ez biztosítja a szülők számára a rendkívül magas szintű komplex vizsgálatok és az egyénre szabott fejlesztések lehetőségét, így egy helyen gyűjthetik be a szükséges gyakorlati tudást gyermekünk egészséges fejlődése érdekében.

A Zöld Alma Diagnosztikai és Fejlesztő Központ szolgáltatásai: 

Vizsgálatok a következő zavarok irányába:

Foglalkozásaink:

Egyéni:

Csoportos:

Diagnosztika: 

Egészségügyi háttérintézményünk

 A Mentaház Magánorvosi Központ gyermek szakrendelései:

Felnőtt szakrendeléseinkről részletesebb információt a www.mentahaz.hu oldalon találnak.

Magánorvosi rendeléseinkre való bejelentkezéshez kérjük, az alábbi telefonszámot hívja: +36305343121